Blog

Putno Osiguranje Online - najjednostavnije kupljena polisa putnog osiguranja

U eri digitalnih tehnologija, navikavaju nas da sve možemo pronaći na internetu. Dovoljno je da samo u pretraživaču ukucamo željeni pojam i brzo dobijamo više nego dovoljno rezultata naše pretrage. Isti je postupak i sa putnim osiguranjem.

Kada u pretraživaču ukucate pojam „putno osiguranje“ ili „putno osiguranje online“, izađe par sajtova preko kojih možete dobiti informacije koje Vam trebaju. Uglavnom su to sajtovi osiguravajućih kuća koje  imaju posebnu stranu za prodaju putnih osiguranja, a postoje i specijalizovani sajtovi koji se opširnije bave temom putnog osiguranja. Jedan takav je i naš sajt https://putnosrbija.rs gde pored kupovine polise putnog osiguranja možete saznati i aktuelne informacije o stanju u saobraćaju i pročitati blog na kojem se skoro svakodnevno objavljuju teme u vezi putovanja i putnih osiguranja.

Ukoliko je Vaša namera kupovina polise putnog osiguranja, dovoljno je da u Upit-formu na prvoj strani našeg sajta unesete podatke o putovanju i destinaciji, gde u najkraćem mogućem roku, od nas dobijate info o najpovoljnijoj polisi putnog osiguranja za Vas. Najpovoljnija polisa putnog osiguranja nije najjeftinija polisa putnog osiguranja, već polisa koja ima najbolji odnos cene i pokrića za vaše godine života, broj dana koji provodite na putovanju i destinaciju na koju putujete. Kada se odlučite za neku od opcija koje smo Vam predložili, šaljete nam podatke putnika putem mejla, vibera, whatsappa, a od nas dobijate instrukciju za uplatu koju možete izvršiti u bilo kojoj baci, pošti, menjačnici, elektronski. Kada nam dostavite bilo kakav dokaz o uplati (slika uplatnice iz pošte-banke-menjačnice, screenshot uplate sa telefona ili računara), šaljemo Vam polisu u elektronskoj formi. Polisu možete štampati sami, međutim, praktičnije je da polisu imate u pdf, u slučaju da se nešto dogodi, zaposleni u medicinskom centru je trebaju skenirati radi naplate svojih troškova od osiguravajuće kuće, a nema baš svaki lekar skener.

Ukoliko Vam bude odgovarala saradnja sa nama, možete nam dozvoliti da sačuvamo Vaše podatke, kako bi nam prilikom svakog sledećeg putovanja javili samo datume polaska i povratka. Sa svim podacima naših klijenata se postupa u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.